Een boom voor elke opdracht

B&T wordt bedrijfsbospartner van Trees for All

Vanaf 1 januari 2020 is B&T bedrijfsbospartner van Trees for All. Dat betekent dat er per gegunde opdracht aan B&T een boom zal worden geplant. Zo helpen we mee om de wereldwijde ontbossing tegen te gaan en de gevolgen van klimaatverandering te stoppen.

De adviseurs van B&T proberen samen met onze opdrachtgevers het onderwijs in Nederland te verbeteren. We willen echter ook graag buiten onze eigen sector van betekenis zijn, voor de maatschappij als geheel. Daarom zetten we nu de eerste stappen voor een verduurzaming van onze bedrijfsvoering. Met de samenwerking met Trees for All en het planten van de bomen zetten we ons in voor een beter klimaat, herstel van ecosystemen en biodiversiteit en armoedebestrijding in de wereld.

Hoe werkt het?

Trees for All investeert al twintig jaar in de toekomst en leefbaarheid van onze planeet door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Dankzij donateurs hebben zij al miljoenen bomen geplant in Nederland en het buitenland.

Met het planten van bomen wil Trees for All de wereldwijde ontbossing stoppen. Het kappen van bossen voor landbouw en productie zorgt ervoor dat er jaarlijks netto tien miljard bomen verdwijnen. Als er voor iedere wereldburger elk jaar twee bomen worden geplant, stoppen we niet alleen het jaarlijks nettoverlies van bomen, maar keren we het proces om. Zo kunnen ook de volgende generaties op een groene en gezonde aarde leven.

De overeenkomst met Trees for All geldt voor de komende twee jaar en we zullen in onze offertes aan opdrachtgevers vragen om ons voorbeeld te volgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.