Nieuwe Cedeo-erkenningen voor B&T

B&T organisatieadvies, B&T werving & selectie en B&T interim-management mogen tot en met 2024 opnieuw het predicaat ‘cedeo erkend’ voeren. Uit de onlangs verschenen rapportages van klanttevredenheidsonderzoeker Cedeo blijkt dat opdrachtgevers B&T vrijwel unaniem positief beoordelen.

Cedeo ondervraagt klanten over alle fasen in de uitvoering van opdrachten, van het intakegesprek tot en met de evaluatie. Ook de mate van tevredenheid over zaken als organisatie en administratie, relatiebeheer en de prijs-kwaliteitverhouding wordt in kaart gebracht. De opdrachtgevers van B&T zijn bijna over de hele linie tevreden tot zeer tevreden. De uitvoering voldoet bij alle referenten aan de verwachtingen en de adviseurs krijgen een hoge waardering. De erkenning van B&T organisatieadvies omvat tevens de dienstverlening op het terrein van coaching.

Compliment

Algemeen directeur Hans van Willegen is blij dat B&T weer voor 2 jaar Cedeo-gecertificeerd is. “Onze organisatie is de afgelopen tijd flink gegroeid. In zo’n periode van groei is het niet vanzelfsprekend dat je dezelfde kwaliteit kunt blijven leveren. Ik ben daarom heel blij dat onze opdrachtgevers ons nog steeds waarderen en vooral de kwaliteit van onze dienstverlening prijzen. Dat zie ik als een groot compliment, met name voor onze gedreven adviseurs en andere medewerkers.”

Bekijk de Cedeo-rapporten

De volledige rapporten zijn te raadplagen via onze pagina Certificeringen.

Werkwijze Cedeo
Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de onderzochte organisatie. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties? Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre de organisatie erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Cedeo hanteert de regel dat voor de aangevraagde erkenning tenminste 80 procent van de benaderde opdrachtgevers zich dient uit te spreken in termen van ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.