Nieuwe podcasts Leren verbeteren

Na het succes van vorig schooljaar maakt Leren verbeteren zes nieuwe podcasts over onderwijskwaliteit in het voortgezet onderwijs. De eerste aflevering is al te beluisteren en gaat in op de vraag hoe een teamleider invulling geeft aan kwaliteitszorg.

Ook de andere vijf afleveringen zijn speciaal gericht op teamleiders. De podcasts zijn praktisch van aard en bieden teamleiders concrete handvatten om te sturen op onderwijskwaliteit. Elke aflevering bevat tips die direct in de school kunnen worden toegepast.

Luisteren

De podcasts zijn te beluisteren via de website van Leren verbeteren. Om niks te missen kunt u zich ook abonneren op de podcasts via Souncloud, Spotify, iTunes en Google Podcasts.

Over Leren verbeteren

Leren verbeteren is een project dat B&T uitvoert in opdracht van het ministerie van OCW. Het is gericht op de ondersteuning van VO-scholen bij verbetering van de onderwijskwaliteit, wanneer die volgens de inspectie achterblijft. Leren verbeteren biedt kennis, menskracht en middelen passend bij de schoolsituatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.