Leren verbeteren organiseert reflectiesessies kwaliteitszorg

Schrijf nu kosteloos in

Met de online reflectiesessies kwaliteitszorg van Leren verbeteren kunt u uw kennis en inzichten op dit gebied uitbreiden en uitwisselen aan de hand van actuele onderwerpen. Er zijn vier verschillende sessies, elk met een eigen thema.

Door deelname aan deze sessies kunt u, met het onderzoekskader als basis, uw inzichten en perspectief uitbreiden. Daardoor bent u beter in staat de basiskwaliteit te waarborgen en kunt u uw eigen ambities van kwaliteit verder ontwikkelen.

Voor wie?

De sessies zijn bedoeld voor kwaliteitsmedewerkers en hun collega’s die nauw betrokken zijn bij kwaliteitszorg: leidinggevenden, hrm-adviseurs, projectleiders en innovators. Door samen met een collega deel te nemen aan de sessies, kunt u makkelijker bespreken wat de concrete betekenis is voor de eigen organisatie en welke acties gaan bijdragen aan verdere ontwikkeling. 

Organisatie

De sessies worden georganiseerd door Leren verbeteren, een project dat B&T sinds 2016 uitvoert in opdracht van het ministerie van OCW. Het Landelijk Netwerk Kwaliteitszorg VO is ook betrokken bij de reflectiesessies. 

Data en thema’s

De data en thema’s van de online sessies kunt u vinden op de website van Leren verbeteren. Daar kunt u zich ook inschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.