Tevreden opdrachtgevers en kandidaten

Ik werk al ruim 20 jaar bij B&T. Ik ben begonnen als secretaresse en in 2015 ben ik als projectassistent gaan werken voor B&T werving & selectie. In 2021 heb ik een opleiding recruitment gevolgd. Een mooie aanvulling en een nieuwe uitdaging waar ik graag mee aan de slag ga!

In mijn functie probeer ik de juiste vragen te stellen aan zowel de opdrachtgever als de kandidaat, zodat een optimale match kan ontstaan. We doen ons werk zorgvuldig en met veel aandacht. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de garantieregeling die we hebben: als een kandidaat binnen een jaar vertrekt bij de organisatie wegens een mismatch, dan doen we de procedure kosteloos opnieuw.

Energie

Waar ik de meeste energie van krijg? Het is ontzettend fijn als een sollicitatieprocedure leidt tot een mooi eindresultaat: een tevreden opdrachtgever en een kandidaat die blij is met de nieuwe functie. Als recruiter verbindt je mensen en werk aan elkaar. Een betekenisvolle baan, want een recruiter maakt verschil voor zowel werkzoekenden als voor onderwijsorganisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Tuin

In mijn vrije tijd houd ik ervan om in mijn tuin te werken. Ook tuincentra bezoeken om inspiratie op te doen vind ik geen straf. Verder kijk ik graag een serie op Netflix, luister ik naar muziek en lees ik graag.