Tevreden opdrachtgevers en kandidaten

Na de middelbare school en een secretariële opleiding ben ik gestart als secretaresse bij een accountantskantoor. In 2001 ben ik overgestapt naar B&T en in 2015 ben ik gaan werken voor B&T werving & selectie. Het spreekt me erg aan om het hele traject van werving en selectie, van stafmedewerkers tot en met bestuurders, administratief te begeleiden en daarin mee te denken met de adviseurs, de opdrachtgevers en de kandidaten.

Ik verstuur onder andere offertes naar opdrachtgevers, plaats vacatures op onze website, bewaak de planningen en regel dat er advertenties worden geplaatst. Ook onderhoud ik contacten met kandidaten, adviseurs en opdrachtgevers.

Zorgvuldig

We doen ons werk zorgvuldig en met veel aandacht. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de garantieregeling die we hebben: als een kandidaat binnen een jaar vertrekt bij de organisatie, dan doen we de procedure kosteloos opnieuw. Gelukkig wordt hiervan bijna nooit gebruik gemaakt.

Energie

Waar ik de meeste energie van krijg? Het is fijn als een sollicitatieprocedure leidt tot een mooi eindresultaat: een tevreden opdrachtgever en een kandidaat die blij is met een nieuwe functie.

Afwisseling

Ik werk al bijna 20 jaar bij B&T, omdat ik me erg thuis voel in de organisatie. Ik heb aardige collega’s en er heerst een prettige werksfeer. Door de afwisseling in mijn werk is geen dag hetzelfde. Binnenkort ga ik starten met de opleiding recruitment. Een mooie aanvulling en een nieuwe uitdaging.

In beweging

In mijn vrije tijd houd ik ervan om in beweging te zijn. In de sportschool of tijdens een wandeling in het  bos.

Barbara Buters-de Gooijer

projectassistent werving & selectie