Kansen creëren, talenten benutten en plezier ervaren

Hoe maken we samen het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk? In 2014 maakte ik de overstap naar het onderwijs, gedreven door deze vraag en met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in andere sectoren. Mijn drive en werkplezier komen voort uit een diepgewortelde passie voor het onderwijs.

Werken in het onderwijs biedt een unieke kans om positieve impact te maken op het leven van kinderen, jongeren en hun omgeving. Ik vind het geweldig om bij te dragen aan concrete verbeteringen, innovatieve veranderingen en een kwaliteitscultuur waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Ik geloof in de ontwikkeling van mensen en organisaties door te waarderen wat er al is en aan te sluiten bij successen. Vanuit nieuwsgierigheid stel ik vragen die aanzetten tot nadenken, om zo samen op zoek te gaan naar wat er al is maar nog niet wordt benoemd. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat versterking van het positieve bijdraagt aan duurzame ontwikkeling.

Creëer een wereld van interim-mogelijkheden

Als adviseur B&T interim-management en B&T realisatiekracht wil ik samen met onze gepassioneerde en ervaren interim-collega’s extra waarde aan (nog) beter onderwijs toevoegen. Bij het creëren van een wereld van interim-mogelijkheden staan de leerlingen en studenten altijd centraal. Ik maak complexe vraagstukken graag eenvoudig, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Duurzame verbinding, heldere communicatie en een vleugje lef zie ik als ingrediënten om samen nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Het beste van twee werelden

In mijn werk als adviseur onderwijs en interim-management komt het beste van twee werelden samen: onderwijs en ondernemerschap. Vanuit mijn ervaring, kennis en kwaliteiten wil ik een wezenlijke bijdrage blijven leveren aan de onderwijssector. En een betrouwbare partner zijn voor scholen en schoolbesturen.