Ik heb een passie voor de ontwikkeling van de mens

De mate waarin een kind zich op jonge leeftijd kan ontwikkelen, is van groot belang voor de toekomst van dat kind. Een gezonde en kansrijke leeromgeving, oftewel een goed functionerende onderwijsorganisatie, is hierin een belangrijke factor. Om daaraan elke dag te mogen bijdragen, dát vormt de motivatie voor mijn werk bij B&T. Daarnaast is B&T voor mij de plek waar ik mij thuis voel en mezelf optimaal kan ontwikkelen. Dat geeft mij heel veel energie.

Ik heb een master in rechten afgerond. Daarnaast heb ik jarenlange internationale werkervaring bij Deloitte, waar ik organisaties adviseerde op het gebied van expats en immigratie. Verder volg ik momenteel een driejarige opleiding professionele communicatie. Dit alles maakt dat ik op meerdere vlakken inzetbaar ben. Ik bijt mij graag vast in een vraagstuk en streef ernaar de verwachtingen van de betrokken partijen goed te managen.

Samen ‘op reis’

Ik heb gemerkt hoe leuk ik het vind om samen met een opdrachtgever de specifieke vraag scherp te stellen en vervolgens samen ‘op reis’ te gaan naar een antwoord op die vraag. Daarin komen we gaandeweg ook zijpaadjes tegen, waarbij je met goede onderlinge afstemming, communicatie en creativiteit de juiste doorgang weet te kiezen. Geen opdracht is hetzelfde en die diversiteit spreekt mij erg aan!

Positieve energie

Ik heb een enorme passie voor de ontwikkeling van de mens, van relaties en samenwerking binnen teams. Ik houd mij daarom graag bezig met vragen als: hoe kunnen we synergie creëren en medewerkers op de juiste plek (in)zetten, hoe kunnen we elkaar motiveren en stimuleren, zorgen dat de energie (weer) gaat stromen? Deze eigenschappen uit mijn persoonlijk profiel helpen daarbij: pro-activiteit, positieve energie, persoonlijk leiderschap, coaching skills, geïnteresseerd, loyaal, verbinder, open minded, optimistisch, eerlijk, organiserend vermogen, creatief en nieuwsgierig.

Marathon

Mijn grote hobby is muziek. In mijn vrije tijd kruip ik graag achter de draaitafel en kan ik me verliezen in het ontdekken van nieuwe artiesten en nummers. Ook heb ik een grote passie voor sport en beweging. Zo heb ik ooit de marathon gelopen in Berlijn (waarna ik genezen ben van eindeloos rondjes hardlopen) en krijg ik nu veel energie van crossfit! En als ik een uurtje over heb op een dag, duik ik heel graag in een goede historische roman.