We maken echt het verschil bij scholen

Tijdens mijn secretaresseopleiding heb ik stage gelopen bij een hogeschool, daarna ben ik gaan werken bij defensie als directiesecretaresse voor een kolonel. Na defensie heb ik een heel andere sector leren kennen, als secretaresse bij een expertisebureau voor schades. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar B&T.

Door mijn stage heb ik het onderwijs als een mooie sector ervaren, daardoor sprak het me erg aan om bij B&T aan de slag te gaan. Ik ben begonnen als secretaresse, later office manager plus een aantal HR- en kwaliteitszorgtaken. Sinds 2016 werk ik als projectassistent. Dat houdt in dat ik alle organisatieadviseurs ondersteun. Die taken zijn heel divers, het varieert van projectadministratie, het versturen en controleren van offertes, tot het contact met opdrachtgevers en adviseurs. Ik stem af over monitoring, documenten, facturatie et cetera. Vanuit B&T heb ik veel opleidingen en trainingen gevolgd, zoals middenmanagement en kwaliteitszorg.

Onderwijsverbetering

Werken bij B&T bevalt me erg goed, ik vind het mooi dat B&T echt een verschil maakt bij scholen. Onze adviesopdrachten zijn heel breed en dat maakt het zo interessant. We zien wat er allemaal speelt binnen een school, zoals krimp of groei. En dat leerlingen worden voorbereid op hun toekomst.

Energie

Ik werk al heel lang bij B&T, maar dat voelt niet zo omdat het bedrijf sterk is gegroeid. Ik vind het fijn om op een goede manier inzichtelijk te maken wat we doen, zowel in- als extern, in rapportages voor klanten en voor ons managementteam. Daar krijg ik energie van.

Na een drukke werkdag vind ik het fijn om te ontspannen met een goed boek of door een concert te bezoeken.