Onderwijscollectief VPR zoekt een manager VO

‘Een leider die zorgt dat iedereen meekomt’

Je ziet jezelf als iemand die goed een team kan leiden. Misschien doe je dat al. Tegelijk hou je van bouwen. Aan relaties. Aan samenwerking. En natuurlijk aan je team. Je hebt een groot hart voor het onderwijs en vooral ook voor leerlingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In dat geval ligt er een prachtkans voor je bij Onderwijscollectief Voorne-Putten Rozenburg (Onderwijscollectief VPR). Een jonge organisatie die zoveel mogelijk wil betekenen voor het passend onderwijs in de regio en daar met hart en ziel aan bouwt.

Ben jij de man of vrouw die wij zoeken voor de rol van manager VO? Een leider die zich met passie, betrokkenheid en visie inzet voor de allerbeste mogelijkheden voor kwetsbare leerlingen? Een verbinder die aan een ijzersterk netwerk bouwt, waarin onderwijs, opvang, gemeenten en jeugdhulp nauw en doelgericht samenwerken? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Procedure

Tot en met vrijdag 8 april vinden er online kennismakingsgesprekken plaats. Tot en met dinsdag 12 april kun je via onderstaand formulier solliciteren met je cv (een motivatiebrief is niet nodig). Nadat we jouw cv ontvangen hebben, nemen we contact met je op en hoor je meer over de volgende stap.