Directeur-bestuurder

Vacatures

CVO 't Gooi is op zoek naar een directeur-bestuurder.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een directeur-bestuurder met hart voor onderwijs die met onderstaande uitdagingen aan de slag gaat.

  • Strategische positionering: Als boegbeeld van CVO ’t Gooi ben je in staat om de stichting stevig te profileren in de regio en de zichtbaarheid waar mogelijk verder te vergroten.
  • Onderwijskundig: Als nieuwe bestuurder heb je een duidelijke en inspirerende visie op kwalitatief hoogwaardig en wendbaar onderwijs passend bij de leerlingenpopulatie. Je zorgt samen met de directeuren voor de vertaling van de visie naar passend beleid en duidelijke, praktische lijnen.
  • Organisatie: Je implementeert en borgt het kwaliteitsbeleid en personeelsbeleid en geeft sturing aan de verbetering van de werkprocessen en informatiesystemen. Binnen de organisatie geef je richting aan een werkcultuur van betrokkenheid, professionaliteit, eigenaarschap en transparantie, waarbij ruimte is voor de inhoudelijke expertise binnen de scholen en het bestuursbureau.

Functie-eisen

Je hebt bestuurlijke of leidinggevende ervaring met het publieke domein en kunt de stichting goed vertegenwoordigen in de regio. Je beschikt over bestuurlijke, politieke en organisatiesensitiviteit en goed ontwikkelde strategische competenties. Daarnaast heb je kennis van het onderwijs om te kunnen inspireren, prioriteren en de juiste beslissingen te nemen. Voor je medewerkers ben je een verbindende, zichtbare en integere leidinggevende. Je hebt kennis van en ervaring met de bedrijfsvoering in organisaties die vergelijkbaar zijn met CVO ’t Gooi en bent in staat om inhoudelijk en beleidsrijk te denken en te handelen.

Organisatie

CVO 't Gooi heeft een open christelijke identiteit en staat voor goed onderwijs van degelijke kwaliteit. Iedereen is welkom, kan zichzelf zijn en krijgt dezelfde kansen. Op de drie middelbare scholen (Comenius College, Lucent College en Hilfertsheem College) wordt iedere leerling echt gezien en is er een veilige en welkome sfeer.
CVO ’t Gooi biedt een sterke organisatie met een professioneel ingerichte bedrijfsvoering. Als directeur-bestuurder heb je de ruimte om je te richten op (toekomstgerichte) onderwijsontwikkeling en een sterke positionering van de stichting. We hebben een goede positie in de regio.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.
 
Belangrijke data: 
Sluitingsdatum: 9 juni
Voorselectiegesprekken: 14 juni 
Eerste gespreksronde: 19 juni (hele dag)
Tweede gespreksronde: 25 juni (middag)
 
Wij horen graag van je! 

 

Form is being loaded...