Fenom interim zorg & kwaliteit

Duurzame aanpak van jouw zorg- en kwaliteitsbeleid

Heb je tijdelijk een collega nodig op het gebied van zorg of kwaliteit? Wil je een verandering laten doorvoeren door een professional van buiten? Of kun je wel een extra paar handen gebruiken voor een specifieke uitdaging? Fenom interim zorg & kwaliteit heeft wat jij zoekt.

Onze interim IB’ers, zorg- en kwaliteitscoördinatoren en orthopedagogen zijn gepokt en gemazeld in de praktijk en vinden complexe opdrachten een uitdaging. Voor elke opdracht zoeken wij een professionele interimmer die waarmaakt wat wij beloven. Dat doen we vanuit onze kernwaarden plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. We kennen de kwaliteiten van onze interimmers, hun drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jullie organisatie en bij jullie vraag.

Heldere werkwijze

Onze interimmers werken volgens de principes van het waarderend onderzoek. Dit betekent dat ze altijd aansluiten bij wat er al goed gaat. Het versterken en verder laten groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt voor een groot deel het resultaat van ons werk. De interimmers van Fenom zijn niet alleen waarnemers, maar verbeteren jullie zorg- en kwaliteitsbeleid voor de lange termijn. Zo dragen zij bij aan jullie ambities.

Ik wil als interimmer aan de slag

Ben je een ervaren (interim-) IB’er, zorgcoördinator of kwaliteitscoördinator? En ben je toe aan een nieuwe stap? Fenom interim zorg & kwaliteit biedt uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning door ons bureau en een goede beloning.

Wil je meer weten?

Meer over Fenom interim zorg & kwaliteit vind je op de website van Fenom. Je kunt ook direct contact opnemen met Erik Verstegen, coördinator van Fenom interim zorg & kwaliteit: e.verstegen@fenom.nl en 06 – 21 85 39 16.

Willy Egberink
senior adviseur en directeur B&T interim-management

Meld je aan voor onze nieuwsbrief