Cedeo-erkenningen B&T verlengd

‘Ervaren professionals met veel kennis’

B&T organisatieadvies, B&T werving & selectie en B&T interim-management mogen tot en met 2026 opnieuw het predicaat ‘Cedeo erkend’ voeren. Uit de onlangs verschenen rapportages van klanttevredenheidsonderzoeker Cedeo blijkt dat opdrachtgevers zeer te spreken zijn over de dienstverlening van B&T.

Cedeo ondervraagt klanten over alle fasen in de uitvoering van opdrachten, van het intakegesprek tot en met de evaluatie. Ook de mate van tevredenheid over zaken als organisatie en administratie, relatiebeheer en de prijs-kwaliteitverhouding wordt in kaart gebracht. De opdrachtgevers van B&T zijn overwegend tevreden tot zeer tevreden. De erkenning van B&T organisatieadvies omvat tevens de dienstverlening op het terrein van coaching.

Ervaren en deskundig

De adviseurs en interim-managers van B&T worden vrijwel over de hele linie (zeer) positief beoordeeld. Zo hebben acht van de tien ondervraagde opdrachtgevers van B&T organisatieadvies het over “ervaren professionals die veel kennis van het betreffende vakgebied hebben”. Over de adviseurs van B&T werving en selectie: “Het zijn deskundige mensen die goed weten om te gaan met een specifieke doelgroep. (…) Het zijn echt kritische sparringpartners in het proces.” Verder is 80 procent van de respondenten (zeer) tevreden over de inspanningen van de interimmers van B&T interim-management.

De volledige rapporten zijn te raadplegen via onze pagina Certificeringen.

Onderwijs beter maken

Algemeen directeur Hans van Willegen is opgetogen dat B&T weer voor twee jaar Cedeo-gecertificeerd is. “Ik ben blij en dankbaar dat onze opdrachtgevers positief zijn over de kwaliteit van onze dienstverlening. Elke dag doen we ons best om het onderwijs, samen met hen, een stukje beter te maken. Het is mooi als die inspanning wordt gewaardeerd. Dat geeft energie om ons te blijven inzetten voor de versterking van de onderwijssector.”

Werkwijze Cedeo
Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de onderzochte organisatie. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties? Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre de organisatie erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Cedeo hanteert de regel dat voor de aangevraagde erkenning ten minste 80 procent van de benaderde opdrachtgevers ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ moet zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.