Gedreven kandidaten aan een mooie uitdaging helpen

Mijn grootste drijfveer is het maken van de juiste match voor zowel de kandidaat als de werkgever. Bij B&T mag ik dit doen voor vaste vacatures en interim-opdrachten in het onderwijs. Van teamleiders en middenmanagers tot bestuurs- en directieposities en toezichthouders. Hiermee kan ik mijn bijdrage leveren aan de toekomst van het onderwijs én gedreven kandidaten aan een mooie nieuwe uitdaging helpen.

Ik geloof erin dat je je werkplezier kunt vergroten door je talenten optimaal te benutten en je voortdurend te blijven ontwikkelen. Door in gesprek te gaan met opdrachtgevers en kandidaten probeer ik een compleet profiel van de organisatie en de vacature te krijgen en de drijfveren van de kandidaten te achterhalen, om zo de juiste match te maken. Ik kijk hierbij graag verder dan alleen de harde criteria.

Expertises

Door mijn jarenlange ervaring met werving & selectie en recruitment weet ik de juiste vragen te stellen om kandidaten een concreter beeld te geven van waar ze naar op zoek zijn. Mijn kennis en expertise zet ik in bij:

  • werving- en selectie
  • loopbaanbegeleiding
  • outplacement
  • (TMA)-ontwikkeltrajecten
  • sollicitatie- en cv-trainingen

Bij B&T interim-management ben ik (mede) verantwoordelijk voor het invullen van tijdelijke staffuncties, zoals hr-adviseurs, bestuurssecretarissen en controllers.

Achtergrond

Ik heb een brede achtergrond in sales, human resources en recruitment. Deze ervaring heb ik onder andere opgedaan in de kinderopvang, consultancy en informatietechnologie. Naast de heao en de post-hbo opleiding strategisch hrm heb ik de opleiding tot mindfulness coach afgerond en ben ik gecertificeerd TMA-professional.

Buiten

Mijn vrije tijd breng ik bij voorkeur buiten door. Wandelen, fietsen, hardlopen, hockeyen, padellen of lekker eten op een terras. Het liefst in gezelschap van familie en vrienden.