Samen werken aan beter onderwijs en verschil maken

Tijdens mijn eerste kennismaking met B&T viel mij al snel een aantal dingen op. Binnen één dag zag ik veel verschillende collega’s langskomen op kantoor en weer op weg gaan, van de ene school of bestuur naar de andere. Een van hen noemde kantoor destijds een duiventil, wat ik een passende vergelijking vond. Bij B&T werken verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden, maar wat zij zichtbaar gemeen hebben, is dat ze allemaal met hart en ziel en vanuit een groot gevoel voor kwaliteit werken aan nog beter onderwijs.

Met mijn achtergrond als (ortho)pedagoog zie ik het als mijn persoonlijke missie om het schoolleven van kinderen en jongeren steeds een beetje leuker te maken. Bij B&T werken we op strategisch niveau aan beter onderwijs, wat betekent dat ik op brede schaal aan de slag kan met die missie.

Veiligheidsbeleving

Binnen het adviesveld onderwijskwaliteit doe ik dat door uitgebreid aandacht te hebben voor de sociale veiligheidsbeleving van leerlingen. En door voorop te stellen dat leerlingen maximaal voordeel moeten hebben van elke verandering die binnen een onderwijsorganisatie plaatsvindt. Ik werk zorgvuldig en resultaatgericht, met aandacht voor sfeer, toekomstperspectief en de dagelijkse praktijk. Samen werken aan beter onderwijs en verschil kunnen maken, hoe groot of klein dan ook, dat vind ik mooi.

HRM

Als SPO-gecertificeerd adviseur houd ik me ook bezig met HRM en dan specifiek met functiebeschrijving en -waardering. Het is ontzettend leuk om met mensen te spreken die vol passie vertellen over hun dagelijkse werk in het onderwijs. Daarnaast speel ik in verschillende projecten graag een ondersteunende rol, bijvoorbeeld bij het schrijven van ondersteuningsplannen voor samenwerkingsverbanden.

Groene vingers

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de zon en doe dat het liefst op de fiets, wandelend of op een terras. Ook houd ik van volleybal en vind ik het leuk om groene vingers te ontwikkelen in mijn tuin.