Samen streven naar meetbare resultaten

Mijn reis naar werken in het onderwijs begon op jonge leeftijd. Als kind was ik al nieuwsgierig naar hoe mijn school functioneerde. Die nieuwsgierigheid ontwikkelde zich tot bredere maatschappelijke vraagstukken tijdens mijn studie. Bij B&T krijg ik nu de kans om diepgaand te onderzoeken welke impact de organisatie van ons onderwijs heeft op leerlingen. En daarmee op onze gezamenlijke toekomst.

In mijn aanpak houd ik een balans tussen betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Ik hecht veel waarde aan open communicatie en het actief betrekken van alle stakeholders binnen een organisatie om duurzame verandering te bewerkstelligen. Door mijn analytische en proactieve aard kan ik complexe vraagstukken doorgronden en praktische oplossingen vinden. Ik kom het beste tot mijn recht in situaties waarin samenwerking wordt gestimuleerd, uitdagingen als kansen worden gezien, en waarin we samen streven naar meetbare resultaten.

Leidinggeven in een brasserie

Ik heb de bachelor European Studies aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd, met een major in European Law en een minor in Conflict Studies. Tijdens mijn studie was ik leidinggevende bij een grote brasserie in Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik daar fulltime gaan werken. Samenwerken met jongere en onervaren collega’s vond ik uitdagend en leuk, en dat bracht mij naar mijn volgende baan als coördinator van leerlingen voor huiswerkbegeleiding. Die functie wakkerde mijn nieuwsgierigheid voor de onderwijswereld aan, waarna ik in 2022 solliciteerde voor het traineeship van B&T.

Met mijn expertise op het gebied van tevredenheidsonderzoek, strategische vraagstukken en governance kan ik bijdragen aan de groei en ontwikkeling van organisaties, leiders, leraren en, bovenal, de leerlingen.

Koken en bakken

Ik kook en bak graag (onder andere zuurdesembroden), hou van verre reizen en mezelf verdiepen in andere culturen. Én ik ben een Amsterdammer in hart en nieren.