Nieuwe perspectieven bieden en vraagstukken analytisch benaderen

Gelijke kansen voor alle Nederlandse kinderen en jongeren – dat vind ik heel belangrijk. Ik zet me daarom graag in om het onderwijs nog beter te maken. Bij B&T houd ik me dan ook vooral bezig met kwaliteitszorg.

Tijdens mijn studies heb ik veel op middelbare scholen gewerkt om bijles, huiswerkbegeleiding en examentrainingen te geven. Daarnaast ben ik bij de universiteit assistent geweest bij onderwijs en onderzoek. Tijdens mijn werk als werkgroepdocent wetenschapsfilosofie heb ik ook zelf ondervonden hoe het is om (online) voor de klas te staan. Deze verschillende ervaringen binnen het onderwijs, aan zowel de beleids- als de docentkant, neem ik mee in mijn werk bij B&T.

Nieuwsgierig en betrokken

Door mijn interdisciplinaire achtergrond in filosofie en Nederlands/literatuurwetenschap kan ik nieuwe perspectieven bieden en vraagstukken analytisch benaderen. Ik ben nieuwsgierig en betrokken en vind het leuk om me te verdiepen in verschillende soorten opdrachten. In mijn vrije tijd komt mijn studieachtergrond ook terug: ik houd van lezen en musea en culturele evenementen bezoeken. Daarnaast ga ik graag hardlopen of voetballen.