Ik zoek realisatiekracht

Specialisten in uitvoering

Voor het realiseren van strategische en innovatieve plannen en beleidsinitiatieven heb je specialisten nodig. Mensen die in de praktijk kunnen brengen wat jij hebt bedacht. Mensen die jouw plannen daadwerkelijk realiseren. Realisatiekracht van B&T biedt je de capaciteit en bekwaamheid om jouw doelen te bereiken.

Als je ons vraagt een professional te zoeken, starten wij met het verkennen van de opdracht en het maken van een helder profiel. We inventariseren de ‘harde’ voorwaarden (zoals kennis en ervaring), maar de ‘zachte’ kant is minstens zo belangrijk. Persoonlijkheid dus, de ‘klik’. Kwaliteit staat altijd voorop.

Passie en drijfveren

Voor elke opdracht zoeken wij een professional die waarmaakt wat wij beloven. We weten waarin onze mensen uitblinken en op welke gebieden ze minder sterk zijn. We weten ook over welke expertises ze beschikken en kennen hun passie, drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jouw organisatie en bij jouw vraag. Binnen drie dagen doen wij een voorstel.

Heldere werkwijze

Besluit je met Realisatiekracht van B&T in zee te gaan? Dan kan onze professional snel starten. Die verdiept zich eerst in de opdracht en maakt een plan van aanpak. Zo weet je hoe hij of zij te werk wil gaan, wat daarbij nodig is en welke opbrengsten wanneer worden gerealiseerd. En mocht een van onze mensen door omstandigheden uitvallen, dan leveren wij altijd snel een nieuwe kandidaat. Dat garanderen we.

De mensen van Realisatiekracht werken altijd aan een concreet project. Dat betekent dat er een begin en een eind is. Gedurende de opdracht maken zij zichzelf overbodig en zetten zij in op het bevorderen van samenwerking binnen jouw organisatie. Zo dragen wij bij aan een cultuur van continue verbetering.

Schaduwmanager

Elke professional van Realisatiekracht wordt begeleid door een ervaren schaduwmanager van B&T. De schaduwmanager is niet alleen een sparringpartner en vraagbaak voor de professional, maar ook de schakel tussen B&T en jou als opdrachtgever. Tijdens het traject bespreek je regelmatig de stand van zaken met de tijdelijke professional en de schaduwmanager.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd wat Realisatiekracht van B&T voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Willy Egberink
senior adviseur en directeur B&T interim-management
Jeroen van Huizen
senior adviseur en directeur Fenom

Meld je aan voor onze nieuwsbrief