Nieuw: Factsheets Kwaliteitsbenchmark 2017

Wat vinden uw doelgroepen in het PO, VO en (V)SO van de onderwijskwaliteit?

Tevredenheid kwaliteit onderwijs

Hoe beoordelen uw belangrijkste doelgroepen de kwaliteit van het onderwijs? Aan de hand van alle data die verzameld worden via tevredenheidsonderzoeken met de tools van B&T, brachten we ook dit jaar hun menig over een aantal belangrijke thema’s in kaart. Wat is het landelijk gemiddelde? En hoe doet uw school het in vergelijking daarmee?

Sinds 2010 maken duizenden scholen en besturen, in zowel het regulier als speciaal onderwijs, gebruik van Qschool (en de voorloper Kwaliteitsvragenlijsten), de onderzoekstool van B&T. Dat levert een schat aan gegevens op. Voor de gebruikers zelf én voor de rest van de sector. Al die gegevens worden namelijk bewaard en bij elkaar gebracht en zo vormen ze voor elke school in het PO, VO en (V)SO een interessante externe benchmark die we sinds 2016 ieder jaar uitbrengen.

Nieuwe factsheets

Deze week publiceerden we een nieuwe editie van deze factsheets van B&T’s Kwaliteitsbenchmark. Er is een factsheet voor de doelgroepen management en medewerkers en één voor de doelgroepen leerlingen en ouders. De centrale thema’s dit jaar: leiderschap en professionele ontwikkeling (voor management en medewerkers) en veiligheid en differentiatie (voor leerlingen en ouders).

Meer informatie?

Hier vindt u meer informatie over Qschool. Meer informatie over onze adviesdiensten rondom kwaliteitsvraagstukken vindt u hier. Met vragen kunt u contact opnemen met Mark Ackermans.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.