Online workshops De kwaliteitsreis

Kwaliteitscultuur stimuleren door meer focus op bewustwording en groei

De B&T academie verzorgt samen met Riskchanger een serie van vier online workshops over kwaliteitsontwikkeling. Doel: de kwaliteitscultuur in het onderwijs stimuleren door meer focus op bewustwording en groei in volwassenheid. U leert processen rond onderwijskwaliteit te volgen met een kwaliteitsmonitor, zodat u deze zo nodig beter kunt inrichten. Doet u mee?

De rode draad van het interactieve programma is samen ontdekken, leren en kennis delen. Tijdens de eerste drie workshops komen in totaal negen thema’s aan bod. In de laatste workshop gaan we samen aan de slag met praktijkcases uit uw organisatie. Ook vullen we dan de kwaliteitsmonitor van Riskchanger in. Met deze modulaire zelfevaluatie brengt u snel en eenvoudig in beeld hoe volwassen uw organisatie is op het terrein van onderwijskwaliteit.

De Kwaliteitsreis bestaat uit een startbijeenkomst van 1 uur en 4 workshops van een halve dag. Na de derde workshop heeft u een persoonlijk online gesprek met één van onze experts. Hierin bespreken zij met u de leer- en ontwikkelpunten op basis van de workshops en helpen zij u met de eerste stappen van het invullen van de kwaliteitsmonitor.

Voor wie?

De Kwaliteitsreis is bedoeld voor bestuurders, staf en bovenschools management in het PO/VO/SO en bij samenwerkingsverbanden. Tijdens de break-out sessies worden de deelnemers verdeeld per sector.

Organisatie

De begeleiders van de workshops zijn:

  • Pieter Hazelhoff, directeur Riskchanger
  • Gastspreker: Bert Lichtenberg, strategisch inspecteur onderwijs

Meer informatie

Wilt u meer weten of u direct aanmelden, dat kan hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.