Conexus zoekt twee directeuren

Onderwijskundig leiders in regio Nijmegen

Voor Conexus, met 31 scholen en een overkoepelend schoolbestuur in Nijmegen en Heumen, zoeken wij directeuren voor Brede School Prins Maurits en basisschool Het Talent.  

Brede school Prins Maurits 

Brede school Prins Maurits in Nijmegen biedt onderwijs aan zo’n 230 leerlingen uit de wijk Zwanenveld in een uitdagende en dynamische omgeving. Kinderen en ouders voelen zich er thuis. Het team straalt warmte uit en heeft oog en aandacht voor ieder kind. Werken op ‘De Maurits’ betekent dat je dagelijks met het team samenwerkt om goed onderwijs te organiseren voor juist deze kinderen, die dat nodig hebben om stappen te kunnen zetten. Als je daarbij voor ouders van nature graag zichtbaar bent en laagdrempelig in verbinding komt dan zul je je als een vis in het water voelen op deze school. 

Basisschool Het Talent

Het Talent is een uitdagende en inspirerende werkplek. De school is gevestigd in voorzieningenhart De Ster in Lent en verzorgt onderwijs voor meer dan 580 kinderen. Binnen de school wordt der ‘directeur’ graag ‘schoolvertegenwoordiger’ genoemd. Het leiderschap van de organisatie is onlosmakelijk verbonden aan het vernieuwende onderwijsconcept. Het Talent bestaat uit zes units. De school heeft een groot en hecht team dat hard werkt en de kinderen altijd centraal stelt. Jij bent de verbindende factor tussen de unitteams en de drijvende kracht achter de teamgerichte arbeidsorganisatie. 

Meer weten?

Klik op de buttons hieronder voor meer informatie over deze twee prachtige vacatures. Op deze pagina’s vind je ook een sollicitatieformulier. Je sollicitatie is welkom tot en met 21 februari 2024.

Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie