Ik wil bijdragen aan kwaliteit die duurzaam is

Ik geloof in het versterken van de ander, zodat die ander de beweging kan maken die nodig is. Zo draag ik bij aan kwaliteit die duurzaam is. Dit doe ik door belangstellend en onderzoekend te zijn, vanuit verschillende perspectieven te kijken, te confronteren en te ondersteunen.

Lang geleden deed ik dit als leerkracht, daarna jarenlang als leidinggevende in het primair onderwijs. Door goed te organiseren en systematisch te investeren in mensen en hen daarmee te versterken, is het gelukt om samen met het schoolteam van een zwakke school een excellente school te maken.

Expertises

Als organisatieadviseur, docent/trainer en coach kan ik gebruikmaken van mijn kennis, inzichten en ervaringen uit het onderwijsveld. Ik word gevraagd om besturen en scholen te begeleiden in hun strategische keuzes (koersplan, schoolplan) en bij de inrichting van de kwaliteitszorg. Ook begeleid ik samenwerkingsvraagstukken, zowel tussen als binnen organisaties. De kennis, inzichten en ervaringen die ik hiermee op deze beleidsterreinen opdoe, deel ik daarnaast als docent van leergangen.

Waardering voor ieders perspectief

Gebruikmaken van elkaars kwaliteiten, kennis en kunde en de waardering hiervoor heb ik in mijn werk altijd heel belangrijk gevonden. Bij B&T ervaar ik veel ruimte en vertrouwen om in alle openheid samen met collega’s te leren en te ontwikkelen. De waardering voor ieders perspectief in onze organisatie is groot en draagt bij aan nog betere oplossingen voor vraagstukken. Dit helpt mij mijn werk steeds beter te doen en te blijven groeien als adviseur.