Talenten Motivatie Analyse

Kosten Talenten Motivatie Analyse

De TMA is in te zetten voor individuen en voor teams. Hieronder leest u welke investeringen dit vraagt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Individuele Talenten Motivatie Analyse

Voor schoolleiders die een beter zicht willen hebben op hun eigen drijfveren, talenten en competenties. Om zo meer grip te krijgen op hun ontwikkeling, energie en werkplezier. De individuele TMA is ook in te zetten voor een teamlid, bij vraagstukken op het vlak van werkenergie, ontwikkeling en interne of externe mobiliteit.

De individuele TMA kost € 735,- per persoon. Dit is inclusief talentenanalyse, inzicht in communicatiegedrag, ideale werkomgeving en voorkeur in management, ontwikkeladviezen, leer- en ontwikkelstijl, potentieeloverzicht en een reflectiegesprek.

Team-TMA

Met een team-TMA kunt u de drijfveren, talenten en competenties van uw teamleden in kaart brengen. Zo kunt u tevens het onderling begrip vergroten. En u weet welke talenten en competenties ondervertegenwoordigd zijn, wat van belang kan zijn bij de werving van nieuwe medewerkers. Een team-TMA kan u ook helpen om uw medewerkers optimaal in te zetten de opdracht waar jullie samen voor staan.

Een team-TMA kost € 4.600,- voor een team tot 10 personen. Dit is inclusief een online moment vooraf met het hele team, alle individuele talentenanalyses en reflectiegesprekken, de teamanalyses en een teamsessie. Die teamsessie is gericht op meer inzicht in elkaar en in het team als geheel, in relatie tot de gezamenlijke taak. Bij een groter team maken we graag een voorstel op maat.

Pauline Zwaal-Arora

senior adviseur en directeur B&T werving & selectie