Kosten Talenten Motivatie Analyse (TMA)

De TMA kun je inzetten voor individuen en voor teams. Hier zijn verschillende kosten aan verbonden.

De individuele TMA is geschikt voor schoolleiders die beter zicht willen krijgen op hun eigen drijfveren, talenten en competenties. Om zo meer grip te krijgen op hun ontwikkeling, energie en werkplezier. Je kunt de individuele TMA ook inzetten voor een teamlid, bij vragen over werkenergie, ontwikkeling en interne of externe mobiliteit.

De individuele TMA kost € 765,- per persoon. Dit is inclusief talentenanalyse, inzicht in communicatiegedrag, ideale werkomgeving en voorkeur in management, ontwikkeladviezen, leer- en ontwikkelstijl, een potentieeloverzicht en een reflectiegesprek.

Team-TMA

Met een team-TMA breng je de drijfveren, talenten en competenties van je teamleden in kaart. Je kunt er ook het onderling begrip mee vergroten. En je weet welke talenten en competenties ondervertegenwoordigd zijn in jouw team. Dat kan belangrijk zijn bij de werving van nieuwe medewerkers. Een team-TMA helpt je ook om je medewerkers optimaal in te zetten voor de opdracht waar jullie samen voor staan.

Bij een team-TMA maken we een voorstel op maat. Dit is inclusief een online moment vooraf met het hele team, alle individuele talentenanalyses en reflectiegesprekken, de teamanalyses en een teamsessie. Die teamsessie is gericht op meer inzicht in elkaar en in het team als geheel, in relatie tot jullie gezamenlijke taak.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de inzet van een TMA in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie