Denksessie zij-instroom schoolleiders PO

B&T zoekt bestuurders in het PO die mee willen denken over het vergroten van kansen voor zij-instromende schoolleiders. Daarvoor organiseren we een bijeenkomst op donderdagavond 1 februari 2024. Wie doet er mee?

We zien de vraag naar schoolleiders in het primair onderwijs toenemen. Ook merken wij in de praktijk dat het vervullen van vacatures steeds lastiger wordt, terwijl kandidaten van buiten het onderwijs nog altijd te weinig kansen krijgen. Dit geldt ook voor zij-instromers die de schoolleidersopleiding volgen of willen volgen. Op 1 februari 2024 willen we met zoveel mogelijk bestuurders in het PO bespreken hoe we dit kunnen veranderen.

Meld je aan!

De bijeenkomst op donderdag 1 februari is bij B&T in Amsterdam. De inloop is om 17:00 uur en we verwachten dat de bijeenkomst ongeveer tot 20:30 uur zal duren. Tussendoor verzorgen we een gezonde maaltijd. Het exacte programma volgt na aanmelding. 

Graag horen we van je of je aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen je wilt komen. Je kunt de aanmelding en eventuele dieetwensen doorgeven aan Nynke Nysingh: nynke.nysingh@vbent.org. Na aanmelding ontvang je ook een Outlook-uitnodiging. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.