Introductietraining voor toekomstige interimmers

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je op een andere manier bijdragen aan het onderwijs? B&T begeleidt je graag bij je ontdekkingsreis. Daarom bieden we in januari 2024 de ‘Introductietraining interim-leiderschap in het onderwijs’ aan.

Willy Egberink, directeur B&T interim-management: “Als je als ervaren leidinggevende in het onderwijs het interimschap overweegt, heb je meestal veel vragen. Wat vraagt het werken als interimmer van mij? Hoe kom ik met toekomstige opdrachtgevers in contact? Wat moet ik regelen om als zzp’er aan de slag te gaan? Maar we bespreken meer dan alleen praktische vragen. Naast kennis en ervaring gaat het in de training ook om zelfkennis: waar ben je goed in en voor welke opdrachten ben jij het meest geschikt?”

Laagdrempelig

B&T interim-management beschikt over veel expertise in het interim-vak. “Die delen we graag in de vorm van een korte, intensieve introductietraining. Op de derde dag loop je bovendien een dag mee met een ervaren interim-manager om die rol in de praktijk te ervaren”, vertelt Willy. “Spreekt het perspectief van interim-leidinggevende in het onderwijs jou aan, dan is de training een laagdrempelige manier om te kijken wat interimwerk inhoudt.”

Als interimmer aan de slag?

De ‘Introductietraining interim-leiderschap in het onderwijs’ start in januari 2024. Deze wordt verzorgd door Loes Peterse, Nienke Pol, Alice Fischer en Willy Egberink. Oud-deelnemers van deze training waren enthousiast en meldden onder meer:

“Heel waardevol om vanuit een interim-bril naar mijn eigen organisatie te kunnen kijken.”
“Ik voel veel vertrouwen om aan de slag te gaan als interimmer.”
“Een dag meelopen met een interimmer was een mooie aanvulling van de training!”
“Ik heb een beter beeld van wat interim-werk inhoudt.”

Wil je ook deelnemen?  Schrijf je nu in!

Lees meer

In het boekje ‘Interim-management in het onderwijs – De meerwaarde van een betrokken passant’ lees je meer over interim-leiderschap. Het boekje is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in interim-management – zowel nieuwe interimmers als potentiële opdrachtgevers. Vraag hier een gratis exemplaar aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.