Nieuw: training Interim-leiderschap in het onderwijs

Als grootste bureau voor tijdelijke menskracht op bestuurlijk, leidinggevend en stafniveau in het onderwijs, beschikt B&T interim-management over veel expertise in het interim-vak. Die kennis en ervaring willen we graag delen in de vorm van een korte, intensieve introductietraining Interim-leiderschap in het onderwijs.

In actieve en afwisselende werkvormen maakt u kennis met alle aspecten van het interim-werk en leert u van de ervaringen van doorgewinterde interimmers. U krijgt zicht op wie u als interimmer bent, welke talenten u onderscheidend maken en welke opdracht u op het lijf geschreven is. U ontmoet gelijkgestemden die de stap (gaan) zetten om als zelfstandig ondernemer bij te dragen aan het onderwijs. 

De begeleiders van de training hebben veel ervaring met interim-opdrachten in het onderwijs. Daarnaast zijn zij ervaren adviseurs die goed bekend zijn met de dilemma’s en de vragen die horen bij de steeds veranderende onderwijspraktijk.

Wat levert het op?

  • Kennis van het interim-vak.
  • Vaardigheden om een interim-opdracht goed te starten, goed af te kunnen ronden en alles daar tussenin.
  • Praktische handvatten voor het zelfstandig ondernemerschap als interimmer in het onderwijs.
  • Verbinding met gelijkgestemden.
  • Vergroting van uw netwerk.
  • U leert van interim-managers die gepokt en gemazeld zijn in de praktijk.
  • U leert positie innemen in uw opdrachten.

Voor wie?

De training is gericht op aspirant- en startende interimmers in alle sectoren van het funderend onderwijs; zowel bestuurders, leidinggevenden als staffunctionarissen. Want hoewel hun uitgangspositie verschillend is, vereist een goede uitvoering van interim-opdrachten generieke vaardigheden.

Geïnteresseerd?

De training start op 8 maart 2023 en bestaat uit vier dagen, waarvan één praktijkdag. Klik op onderstaande button voor meer informatie over het programma en het aanmeldingsformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.