Iedereen die hier werkt, heeft echt hart voor het onderwijs

Een paar jaar geleden wilde ik het roer omgooien. Ik begon de lerarenopleiding Nederlands met als doel om voor de klas te gaan staan. Gedurende het jaar kwam ik er tijdens de stages achter dat het leraarschap toch niets voor mij was. Ik vond het vooral lastig om een goede verbinding met de leerlingen te maken.

Ik heb bij veel verschillende organisaties gewerkt in allerlei communicatiefuncties. Onder meer bij Albert Heijn, de publieke omroep, het Nationaal Comité 4 en 5 mei en bij RTL. Na mijn jaar voor de klas heb ik bewust gezocht naar een baan in het onderwijsveld, omdat ik het een mooie sector vind waarin belangrijk werk wordt gedaan. Zo ben ik bij B&T terecht gekomen. Het mooie aan dit bedrijf vind ik de enorme betrokkenheid van mijn collega’s: iedereen die hier werkt, heeft echt hart voor het onderwijs.

Afwisselend

Ik ben gestart als projectassistent, inmiddels ben ik communicatiemedewerker. Ik heb een heel afwisselende functie: samen met een collega beheer ik de website, schrijf ik voor de B&T-nieuwsbrieven en werk ik mee aan andere publicaties, zoals onze whitepapers en boeken. Ook coördineren we samen onze congresdeelnames en organiseren we eigen evenementen, zoals onze collegereeks.