Crisiscommunicatie

Hoe voorkomt u dat uw reputatie schade oploopt?

Een crisissituatie kan zich op elk moment voordoen. Denk aan een brand, een conflict met een leerling of een negatief bericht in de pers. Situaties die door een onvoldoende adequate aanpak reputatieschade kunnen opleveren. Iets dat u altijd zult willen voorkomen.

Wij kunnen u helpen. Zowel in preventieve zin als in het geval de crisis zich al aandient. Zo kunnen wij een crisiscommunicatiedraaiboek vervaardigen. Een kernboodschap en Q&A op stellen. Of een mediatraining geven, waardoor u een eenduidige boodschap richting pers en andere stakeholders kunt afgeven en misinterpretatie wordt vermeden. Wij kunnen ook namens uw organisatie de woordvoering verzorgen. Kortom: afhankelijk van uw wensen en de binnen de organisatie aanwezige capaciteit en kennis doen wij u graag een voorstel op maat.

Contact

Heeft u vragen over B&T communicatiecollectief, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u eens van gedachten wisselen over een communicatievraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Een crisis? U kunt er wél iets aan doen!

B&T communicatiecollectief organiseerde op 1 oktober een webinar over reputatie- en crisismanagement. Deelnemers leerden hoe ze hun reputatie kunnen versterken, hun risico’s beter inschatten en hun weerbaarheid vergroten.

15
sep
Claudia Smit

senior adviseur en directeur B&T communicatiecollectief

Aanmelden voor onze nieuwsbrief