HR-medewerker (m/v/x)

Werken bij b&t

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Ben je een ervaren professional en klaar voor een volgende stap? Wil je werken bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau met hart voor het onderwijs? En wil je een bijdragen leveren aan het werkgeluk van je collega’s? Lees dan snel verder en kom kennismaken!

B&T zoekt een ervaren en praktijkgerichte HR-medewerker (32 uur). Een professional die op operationeel niveau bijdraagt aan de kwaliteit van het HR-beleid, passend bij de ondernemende en professionele cultuur van B&T.

Wat we jou bieden

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om je functie zelf vorm te geven. Jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan voorop. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Verder bieden wij:

 • een mooie werkplek aan de haven van Amsterdam IJburg, met goede voorzieningen (lekkere koffie, een fijn bureau met ook nog eens een prachtig uitzicht), gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer;
 • een salaris tussen de € 3.800,- en € 5.500,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur (afhankelijk van werkervaring);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen (bij 37,5 uur), een 13e maand, vakantiegeld, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat je gaat doen

Als HR-medewerker vervul je een aantal belangrijke rollen, waaronder die van planner, coördinator en uitvoerder van verschillende HR-werkzaamheden binnen B&T én Fenom. Denk daarbij bijvoorbeeld aan veel voorkomende administratieve processen rondom in-, door- en uitstroom van medewerkers, zoals het opstellen en wijzigen van arbeidsovereenkomsten en de functionerings- en waarderingscyclus. Ook het adviseren over en monitoren van verzuimbegeleiding en de wet poortwachter behoren tot jouw takenpakket. Je ziet ook toe op de naleving en toepassing van de geldende wet- en regelgeving op het terrein van arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, en van het personeelsreglement. Je hebt veel contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Intern ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen en veelvoorkomende werkzaamheden. Extern schakel je regelmatig met relevante externe partijen, zoals de pensioenuitvoerder, het externe salarisverwerkingsbureau en de arbodienst.

Al met al: een veelzijdige functie. Je werkweek is dan ook gevarieerd; afwisselend ben je bezig met je eigen portefeuille én denk je mee over HR-vraagstukken op de (middel)lange termijn. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Door jouw betrokkenheid en inzet kunnen je collega’s optimaal functioneren en onze teams zich verder ontwikkelen.

Wat je meebrengt

Je bent een fijne collega om mee samen te werken en hebt een dienstverlenende instelling. Je bent pragmatisch, proactief en organisatiesensitief. Door je opleiding en ervaring ben je bekend met de volle breedte van het HR-vak en heb je goede kennis van HR-processen en HR-administratie. Met personeels- en salarisadministratie, beoordelingssystematieken en verzuimbegeleiding voel je je vertrouwd. Je hebt ten minste 10 jaar relevante werkervaring in het HR-vak, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening. Recente ervaring met AFAS is een pré.

Daarbij blijkt uit jouw gedrag dat jij:

 • meebeweegt met (interne) ontwikkelingen en de consequenties daarvan voor HR  snel overziet;
 • snel kunt schakelen tussen allerlei HR-processen;
 • altijd voor het beste resultaat gaat;
 • verbinding kunt maken op verschillende niveaus;
 • communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een HBO+-werk- en denkniveau hebt.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk vinden wij erg belangrijk en we investeren graag in gedreven en enthousiaste mensen. Hecht jij veel belang aan samenwerking en ontwikkeling? Dan pas je perfect bij ons!

Waar je gaat werken

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer tachtig medewerkers leveren wij een breed palet aan diensten. Bij B&T werken gedreven mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers in het onderwijs bij allerlei vraagstukken op het gebied van organisatieadvies, interim-management, werving en selectie, communicatie en ontwikkeling. Zo werken wij aan duurzame versterking van het onderwijs en dragen wij bij aan een betere toekomst. Want een betere toekomst, die begint bij goed onderwijs.

Heb je interesse?

Leuk om te horen! We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je zoekt. Als deze vacature je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Met vragen kun je contact opnemen met Monique van den Berg. Je interesse kun je kenbaar maken via onderstaand formulier. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier HR-medewerker

 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.