Merk en identiteit

Uw unieke verhaal voor het voetlicht

Voor onderwijsorganisaties wordt het steeds belangrijker om helder te hebben wat hen uniek maakt. Zowel voor uw collega’s/medewerkers, de arbeidsmarkt, uw leerlingen als de buitenwereld. Immers: het aantrekken en behouden van nieuwe medewerkers is vandaag de dag geen vanzelfsprekendheid. Net zoals de instroom van nieuwe leerlingen/studenten. Wil je de ‘aantrekkingskracht’ van je onderwijsorganisatie vergroten, dan is het essentieel dat je weet waar je voor staat.

Met behulp van verschillende tools die tot onze beschikking staan (zoals interne interviews, extern onderzoek, creatieve workshops enzovoort) brengen wij samen met uw team in kaart wat de identiteit is van uw organisatie. Wat drijft mensen om bij uw onderwijsorganisatie te werken of te leren? De opbrengst van deze analyse brengen wij samen in een verhaal dat de basis vormt voor uw communicatiestrategie. Zowel intern als extern.

Vijf stappen

Om scholen en andere onderwijsorganisatie te helpen hun merkwaarde te versterken hebben wij een eigen aanpak ontwikkelt: In vijf stappen naar een sterk merk. Meer informatie vindt u op deze pagina.
Merk en identiteit spelen ook een belangrijke rol bij het aantrekken van nieuwe leerlingen of studenten. Benieuwd hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen? Klik dan hier.

Wat onze klanten zeggen

B&T communicatiecollectief heeft verschillende onderwijsorganisaties succesvol geholpen om hun merkwaarde te versterken. In deze artikelen laten we een aantal opdrachtgevers aan het woord:

Contact

Heeft u vragen over B&T communicatiecollectief, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u eens van gedachten wisselen over een communicatievraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Hoe maak je van het hoogste punt een hoogtepunt?

B&T communicatiecollectief werd kortgeleden door Sint Josephscholen Nijmegen benaderd met een dubbele vraag. Help ons kinderen te werven voor het nieuwe Kindcentrum De Boomgaard en genereer aandacht voor de nieuwe naam en het nieuwe gebouw van Kindcentrum Het Octaaf.

30
jun
De ziel van de school onder woorden gebracht

Visies en beleidsstukken zijn prachtig, maar kun je ook uitleggen wat je nou precies doet op je school? VSO ’t Korhoen zocht ondersteuning om dat onder woorden te brengen en vond die bij B&T communicatiecollectief. Dat bracht de ziel van de school naar voren.

13
nov
Claudia Smit

senior adviseur en directeur B&T communicatiecollectief

Aanmelden voor onze nieuwsbrief