Het ondersteunen van interim-managers en adviseurs geeft mij veel voldoening

Voordat ik bij B&T kwam werken, heb ik bijna 20 jaar bij Altra Jeugdzorg en Onderwijs gewerkt. Eerst als salarisadministrateur en de laatste jaren als managementassistent. Ik werkte voor de bestuurder die verantwoordelijk was voor meerdere scholen voor speciaal onderwijs.

Vaak bezochten we samen de scholen, waardoor ik de sfeer proefde en goed op de hoogte was van wat er gebeurde. Hierdoor leerde ik de teams op de scholen goed kennen, dat werkte plezierig.

B&T

Bij Altra kwamen regelmatig verschillende adviseurs van B&T op bezoek, bijvoorbeeld voor kwaliteitsonderzoeken of management development-trajecten. Door de contacten die ik met hen had, kreeg ik het gevoel dat ik qua persoonlijkheid goed zou passen bij B&T. En mijn administratieve werkervaring in het onderwijs komt mooi van pas in mijn functie bij B&T.

Glimlach

Als projectassistent voor B&T interim-management houd ik de administratie bij van de interim-managers, en beantwoord ik vragen hierover van interim-managers of opdrachtgevers. Aan het eind van een interim-opdracht zorg ik dat evaluaties verstuurd worden naar de opdrachtgever, interim-manager en de schaduwmanager en dat de resultaten daarvan worden teruggekoppeld naar alle betrokkenen.

Het leuke aan mijn werk is dat ik de administratieve kant kan combineren met de contacten met opdrachtgevers en interim-managers. Als ik alle vragen goed heb beantwoord en de administratie klopt, ga ik aan het eind van de dag met een glimlach naar huis!

Energie

Waar ik altijd naar uitkijk is de jaarlijkse B&T Summerschool. Dat zijn twee dagen waarop we alle interim-managers die voor ons werken ontmoeten en gezamenlijk workshops volgen.

Na een drukke werkweek vind ik het heerlijk om naar het strand te gaan voor een wandeling, daar krijg ik energie van.