Mijn hart is mijn kompas

Mijn passie voor het onderwijs wordt gedreven door de wens bij te dragen aan een betere wereld en aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Mijn hart is mijn kompas, in alles wat ik doe.

Ik ben nieuwsgierig en creatief en zet mijn scherpe oog voor detail graag in om te werken aan duurzame verandering en verbetering van het onderwijs.

Enthousiast en vastberaden

Bij de Academische Pabo heb ik mijn eerste stappen gezet in de wereld van het onderwijs. Tijdens mijn studiejaren heb ik bijgedragen aan verschillende onderwijsonderzoeken en interventieprogramma’s die gericht zijn op het helpen van kinderen. Ook heb ik ervaring opgedaan als onderwijs- en jeugdbegeleider.

Dit heeft mijn kijk op het onderwijs gevormd en mijn passie voor het onderwijs doen groeien. Iedere dag inspireert mij om met enthousiasme en vastberadenheid in dit waardevolle veld te werken.

Smaken verkennen

Ik breng graag tijd door met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het fijn om in de keuken te staan, waar ik met plezier de smaken van diverse landen en keukens verken. Ook ben ik geregeld te vinden achter de lens van mijn camera om mooie momenten vast te leggen.