HR-medewerker (m/v/x)

Werken bij b&t

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Ben je een ervaren professional en klaar voor een volgende stap? Wil je werken bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau met hart voor het onderwijs? En wil je een bijdrage leveren aan het werkgeluk van je collega’s? Lees dan snel verder en kom kennismaken!

B&T zoekt een ervaren en praktijkgerichte HR-medewerker (0,8 fte). Een HR-professional die op operationeel niveau bijdraagt aan de kwaliteit van het HR-beleid, passend bij de ondernemende en professionele cultuur van B&T. Jij brengt je eigen kennis, ervaring en creativiteit mee in deze volgende stap in je loopbaan.

Wat we jou bieden

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om je functie zelf vorm te geven. Jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan voorop. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Verder bieden wij:

  • een mooie werkplek aan de haven van Amsterdam IJburg, met goede voorzieningen (lekkere koffie, en een fijn bureau met ook nog eens een prachtig uitzicht), gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer;
  • een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.900,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur (afhankelijk van werkervaring);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen (bij 37,5 uur), een 13e maand, vakantiegeld, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
  • in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat je meebrengt

Je bent een fijne collega om mee samen te werken en hebt een dienstverlenende instelling. Je bent pragmatisch, proactief en organisatiesensitief. Je hebt ten minste vijf jaar relevante werkervaring in het HR-vak en hebt verstand van HR-processen, waaronder HR-administratie, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Recente ervaring met AFAS is een pre.

Uit jouw gedrag blijkt dat jij:

  • rekening houdt met de gevolgen van interne ontwikkelingen, beslissingen en acties voor de organisatie;
  • snel kunt schakelen tussen allerlei HR-processen en altijd voor het beste resultaat gaat;
  • verbinding kunt maken op verschillende niveaus;
  • communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een MBO+ werk- en denkniveau hebt.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk vinden wij erg belangrijk en we investeren graag in gedreven en enthousiaste mensen. Hecht jij veel belang aan samenwerking en ontwikkeling? Dan pas je perfect bij ons!

Waar je gaat werken

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer tachtig medewerkers leveren wij een breed palet aan diensten. Bij B&T werken gedreven mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers in het onderwijs bij allerlei vraagstukken op het gebied van organisatieadvies, interim-management, werving en selectie, communicatie en ontwikkeling. Zo werken wij aan duurzame versterking van het onderwijs en dragen wij bij aan een betere toekomst. Want een betere toekomst, die begint bij goed onderwijs.

De divisies kunnen rekenen op de ondersteuning van een betrokken team van projectassistenten, office hosts en het secretariaat. Ieder draagt met zijn eigen expertise bij aan de kwaliteit van het onderwijs.

Als HR-medewerker vervul je een aantal belangrijke rollen, waaronder die van planner, coördinator en uitvoerder van verschillende HR-thema’s binnen B&T én Fenom. Jij beschikt daarom over relevante werkervaring en bent bekend met een veelheid aan HR-taken en verantwoordelijkheden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan veel voorkomende administratieve processen rondom in-, door- en uitstroom van medewerkers, zoals het opstellen en wijzigen van arbeidsovereenkomsten en de functionerings- en waarderingscyclus. Maar ook het adviseren en monitoren ten aanzien van verzuimbegeleiding en de Wet poortwachter. Jouw werkweek is gevarieerd en je bent afwisselend bezig met je eigen portefeuille én denkt regelmatig mee over HR-vraagstukken op de (middel)lange termijn. Door jouw betrokkenheid en inzet kunnen je collega’s optimaal functioneren en onze teams zich verder ontwikkelen.

Samen met de HR Business Partner zorg je voor een goede taakverdeling, waarbij je rekening houdt met elkaars competenties en interesses. Ook lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid. Als HR-medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen en veelvoorkomende werkzaamheden. Je rapporteert hierbij aan de HR Business Partner, die eindverantwoordelijk is voor de diverse HR-thema’s en maatwerk binnen B&T.

Je bent bekend met de volle breedte van het HR-vak, waaronder de personeels- en salarisadministratie, beoordelingssystematiek en verzuimbegeleiding. Samen met de HR Business Partner bewaak je de kwaliteit van de HR-dienstverlening en ben je uitvoerder van de interne processen en procedures.

Je hebt een afwisselende functie met veel contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Je hebt regelmatig contact met relevante externe partijen, zoals de pensioenuitvoerder, het externe salarisverwerkingsbureau en de arbodienst. Je ziet toe op de naleving en toepassing van de geldende wet- en regelgeving op het terrein van arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, en van het personeelsreglement.

Meer informatie

Bekijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie www.vbent.org en www.fenom.nl.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Monique van den Berg, HR-manager a.i.: 088 20 51 600 of monique.van.den.berg@vbent.org.

Ben je enthousiast?

Leuk om te horen! Wij zijn nieuwsgierig naar jou en vertellen je graag meer. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Stuur je CV inclusief je motivatie vóór 29 februari a.s. naar personeelszaken@vbent.org.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.