SLO zoekt Communicatiemedewerker en DTP’er/Vormgever

Heb je affiniteit met het onderwijs? Ben jij een kei in het realiseren van een mooi communicatieproduct? Hou jij van aanpakken en ben je een digitale duizendpoot? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

SLO – hét kenniscentrum voor onderwijs – zoekt een Communicatiemedewerker en DTP’er/Vormgever. Twee mooie functies met een maatschappelijk doel. Lees meer over de functies op de vacaturepagina’s.

Communicatiemedewerker
Je ondersteunt bij de inzet van communicatie binnen inhoudelijke en communicatieprogramma’s en -projecten. Je plant, begeleidt en bewaakt het productieproces van communicatiemiddelen en stuurt daarbij waar nodig externe partijen aan. Denk hierbij aan de realisatie van (instructie)filmpjes, animaties, infographics en nieuwsbrieven. Ook ondersteun je bij de organisatie van (online) bijeenkomsten. Verder speel je een rol bij het beheren van het CMS van de website en plaats je content op diverse interne en externe digitale kanalen van SLO.

DTP’er/Vormgever
Je zorgt ervoor dat alle uitingen van SLO er aantrekkelijk uitzien en consistent zijn met de huisstijl. Zowel binnen als buiten de afdeling communicatie ben je sparringpartner voor de vormgeving in de breedste zin van het woord. Je zet ideeën om in aansprekende grafische uitingen en ziet erop toe dat deze op de juiste manier bij de drukker komen. Samen met de Grafisch Ontwerper zorg je ervoor dat SLO visueel tot de verbeelding spreekt!

Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie