2FN – Terugblik netwerkbijeenkomst

Tweefasen-netwerk

Terugblik netwerkbijeenkomst

Tijdens de laatste netwerkbijeenkomst heeft Marieke Reuter een inleiding gegeven op het veranderkundig perspectief. Ze heeft hierbij de piramide van Strategische ontwikkeling besproken. De toelichtende whitepaper kun je downloaden op deze pagina.

Vervolgens was er de mogelijkheid om met Marlies van Tooren van het Examenloket in gesprek te gaan. Zij heeft e.e.a. toegelicht op het nieuwe examenbesluit. Haar info kun je vinden in de presentatie 211014 netwerkbijeenkomst Arnhem. Tot slot was er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de eigen vraagstukken rondom de leerroute Tweefasen.

Wij zijn benieuwd wat jullie van de netwerkbijeenkomst vonden. Graag brengen we daarom deze evaluatie nogmaals onder de aandacht. Zouden jullie deze willen invullen? 

In het gesprek met Marlies kwam de vraag op of scholen zonder vwo-licentie wel vwo-onderwijs zouden mogen verzorgen. Met verschillende betrokkenen onderzoeken we wat wel en niet toegestaan is. We nemen contact op met de scholen voor wie dit speelt.