Directeur bedrijfsvoering

Wil jij samen met de directeur Onderwijs en Kwaliteit en de bestuurder de directie vormen van een stichting die garant staat voor ster(k) onderwijs op haar scholen voor po en (v)so? Solliciteer dan!

Directeur SBO de Klimboom

Heb jij hart voor kinderen met een speciale onderwijsbehoefte? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van verdergaande samenwerking van meerdere expertises binnen onderwijs en zorg in de Noordoostpolder?

Directeur-bestuurder

Professionele organisatie zoekt een inspirerende netwerker die een toekomstbestendige koers uitzet, waardoor Alterius zowel intern als extern steviger gepositioneerd wordt.

Algemeen directeur PI-scholen

Vijf PI-scholen in Groot-Amsterdam zoeken een algemeen directeur die samenwerking benut voor passende onderwijskansen.

Directeur Onderwijs & Kwaliteit

Ondernemende stichting met scholen voor po en (v)so zoekt een directeur Onderwijs en Kwaliteit die strategische processen kan vaststellen en ontwikkeling en innovatie kan aanjagen.

Voorzitter college van bestuur

Ben jij de strategische, bevlogen en samenwerkingsgerichte nieuwe voorzitter CvB van deze stichting met 14 basisscholen, sbo en vso in de regio Veldhoven?

Lid raad van toezicht

SPON zoekt een lid RvT. Heb jij een hr-achtergrond of ben jij betrokken geweest als manager bij grote verandertrajecten? Dan komen we graag met jou in contact.

Lid raad van toezicht

Stichting Vrijescholen Athena zoekt een betrokken lid raad van toezicht met als aandachtgebied onderwijskwaliteit en vrijeschoolidentiteit.

HR specialist

Groeiende organisatie die passend onderwijs in verschillende sectoren verzorgt, zoekt een ondernemende HR-specialist met ruime ervaring met HR-processen binnen het onderwijs.

Bestuurssecretaris

Organisatie in ontwikkeling zoekt een proactieve, procesgerichte bestuurssecretaris met ruime kennis van en ervaring binnen het (speciaal) onderwijs.
1 2 3
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief