Bestuurder

Functieomschrijving Hier vind je binnenkort meer informatie. Organisatie Samenwerkingsverband Stromenland is een stichting. Hierin werken 24 besturen met 167 scholen voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs met elkaar samen.

Algemeen directeur PI-scholen

Vijf PI-scholen in Groot-Amsterdam zoeken een algemeen directeur die samenwerking benut voor passende onderwijskansen.

Directeur Onderwijs & Kwaliteit

Ondernemende stichting met scholen voor po en (v)so zoekt een directeur Onderwijs en Kwaliteit die strategische processen kan vaststellen en ontwikkeling en innovatie kan aanjagen.

Voorzitter college van bestuur

Ben jij de strategische, bevlogen en samenwerkingsgerichte nieuwe voorzitter CvB van deze stichting met 14 basisscholen, sbo en vso in de regio Veldhoven?

Lid raad van toezicht

SPON zoekt een lid RvT. Heb jij een hr-achtergrond of ben jij betrokken geweest als manager bij grote verandertrajecten? Dan komen we graag met jou in contact.

Lid raad van toezicht

Stichting Vrijescholen Athena zoekt een betrokken lid raad van toezicht met als aandachtgebied onderwijskwaliteit en vrijeschoolidentiteit.

HR specialist

Groeiende organisatie die passend onderwijs in verschillende sectoren verzorgt, zoekt een ondernemende HR-specialist met ruime ervaring met HR-processen binnen het onderwijs.

Bestuurssecretaris

Organisatie in ontwikkeling zoekt een proactieve, procesgerichte bestuurssecretaris met ruime kennis van en ervaring binnen het (speciaal) onderwijs.

Hoofd bedrijfsvoering

PPO Rotterdam zoekt een daadkrachtig en veelzijdig hoofd bedrijfsvoering, die met het team wil ontwikkelen en innoveren, zodat het onderwijs in Rotterdam nog beter wordt.

Lid en aspirant lid raad van toezicht

De RvT van Ronduit zoekt een lid met kennis van huisvesting/duurzaamheid en een relevant netwerk, en een aspirant-lid dat in 2022 als lid gaat functioneren.
1 2 3
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief