Lid raad van toezicht

Functieomschrijving Binnenkort vindt u hier meer informatie. Organisatie Athena is een stichting die vijftien vrijescholen in Noord, Oost en Midden Nederland vertegenwoordigt. Naast veertien basisscholen is er een school voor…

Lid raad van toezicht SPON

Functieomschrijving Binnenkort kunt u hier meer informatie vinden. Organisatie SPON is een onderwijsorganisatie bestaande uit acht scholen, gevestigd in de regio Drechtsteden en Gorinchem. Circa 300 medewerkers verzorgen het onderwijs…

HR specialist

Groeiende organisatie die passend onderwijs in verschillende sectoren verzorgt, zoekt een ondernemende HR-specialist met ruime ervaring met HR-processen binnen het onderwijs.

Bestuurssecretaris

Organisatie in ontwikkeling zoekt een proactieve, procesgerichte bestuurssecretaris met ruime kennis van en ervaring binnen het (speciaal) onderwijs.

Hoofd bedrijfsvoering

PPO Rotterdam zoekt een daadkrachtig en veelzijdig hoofd bedrijfsvoering, die met het team wil ontwikkelen en innoveren, zodat het onderwijs in Rotterdam nog beter wordt.

Lid en aspirant lid raad van toezicht

De RvT van Ronduit zoekt een lid met kennis van huisvesting/duurzaamheid en een relevant netwerk, en een aspirant-lid dat in 2022 als lid gaat functioneren.

Lid raad van toezicht

Stichting voor hoogwaardig christelijk speciaal onderwijs in de regio Apeldoorn zoekt een lid RvT met hr-expertise.

Directeur Onderwijs & Kwaliteit

Ondernemende stichting met 18 po-locaties en 9 Spinakervestigingen ((v)so) in Alkmaar, de Kop van Noord-Holland en West-Friesland, zoekt een deskundige directeur Onderwijs en Kwaliteit.

Directeur-bestuurder

Stel jij de ondersteuningsbehoefte van kinderen voorop en wil je met je netwerkpartners werken aan passend onderwijs voor elk kind? Dan is SWV IJssel | Berkel op zoek naar jou.

Directeur HKC De Wereldboom

Humanistisch integraal kindcentrum in Amsterdam zoekt een directeur die uitgaat van talenten, kansen en mogelijkheden van iedere leerling, collega en ouder.
1 2
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief