Directeur-bestuurder

Wil jij als boegbeeld, belangenbehartiger en verbinder richting geven aan passend onderwijs? SWV VO Zuidoost Utrecht zoekt een directeur-bestuurder.

Directeur-bestuurder

Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek zoekt een doortastende en energieke directeur-bestuurder met natuurlijk gezag en een heldere visie op passend onderwijs.

Lid raad van toezicht

SWV VO Zuidoost Utrecht zoekt een rolvast lid RvT met brede maatschappelijke belangstelling, affiniteit met passend onderwijs en gevoel bij de regio Zuidoost Utrecht.

Orthopedagoog

Heb jij diepgaande orthopedagogische en bij voorkeur ook psychologische kennis? En kennis van gedrags- en leerproblemen? Dan biedt BePO je een afwisselende, verantwoordelijke baan.

Hoofd bedrijfsvoering

PPO Rotterdam zoekt een daadkrachtig en veelzijdig hoofd bedrijfsvoering, die met het team wil ontwikkelen en innoveren, zodat het onderwijs in Rotterdam nog beter wordt.

Directeur-bestuurder

SWV VO Zuid-Utrecht zoekt een energieke en verbindende directeur-bestuurder met een heldere visie op passend onderwijs.

Onafhankelijk voorzitter

SWV van acht besturen vo zoekt een ervaren onafhankelijk voorzitter om het governanceproces te versterken.

Onafhankelijk voorzitter

SWV V(S)O 'De Verbinding' met acht aangesloten besturen (ruim 21.000 leerlingen) zoekt een onafhankelijk voorzitter bestuur, die tevens het klankbord is van de directeur-bestuurder.

Directeur-bestuurder

SWV van 36 schoolbesturen met 20.000 leerlingen zoekt een directeur-bestuurder die sturing geeft aan de realisatie van het ondersteuningsplan.

Directeur-bestuurder

Groot, complex en uitdagend SWV PO zoekt een energieke directeur-bestuurder die affiniteit heeft met de regio Amsterdam/Diemen.
1 2
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief