Manager primair onderwijs

Het belang van het kind staat voorop! SWV voor passend po en vo zoekt een verbindende leidinggevende voor het expertise- en ondersteuningsteam binnen het primair onderwijs.

Onderwijsspecialist, orthopedagoog en/of (school)psycholoog

Wil jij als onderwijskundig expert het vaste aanspreekpunt voor de scholen binnen het swv zijn? Werk je handelings- en oplossingsgericht vanuit het perspectief van de leerling? Reageer dan snel!

Bestuurder

Bent u die doortastende bestuurder die samen met de deelnemende schoolbesturen de volgende stappen zet in de inhoudelijke ontwikkeling van passend onderwijs?

Directeur-bestuurder

Wil jij als boegbeeld, belangenbehartiger en verbinder richting geven aan passend onderwijs? SWV VO Zuidoost Utrecht zoekt een directeur-bestuurder.

Directeur-bestuurder

Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek zoekt een doortastende en energieke directeur-bestuurder met natuurlijk gezag en een heldere visie op passend onderwijs.

Lid raad van toezicht

SWV VO Zuidoost Utrecht zoekt een rolvast lid RvT met brede maatschappelijke belangstelling, affiniteit met passend onderwijs en gevoel bij de regio Zuidoost Utrecht.

Orthopedagoog

Heb jij diepgaande orthopedagogische en bij voorkeur ook psychologische kennis? En kennis van gedrags- en leerproblemen? Dan biedt BePO je een afwisselende, verantwoordelijke baan.

Hoofd bedrijfsvoering

PPO Rotterdam zoekt een daadkrachtig en veelzijdig hoofd bedrijfsvoering, die met het team wil ontwikkelen en innoveren, zodat het onderwijs in Rotterdam nog beter wordt.

Directeur-bestuurder

SWV VO Zuid-Utrecht zoekt een energieke en verbindende directeur-bestuurder met een heldere visie op passend onderwijs.

Onafhankelijk voorzitter

SWV van acht besturen vo zoekt een ervaren onafhankelijk voorzitter om het governanceproces te versterken.
1 2
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief