Trainees zoeken uitdagende opdracht

Dien uw aanvraag vandaag nog in!

Heeft jouw bestuur of school een vraagstuk dat wel een frisse aanpak kan gebruiken? Schakel dan onze talentvolle trainees in. Dien uiterlijk 17 februari 2023 je opdrachtvoorstel in en wie weet gaan zij er binnenkort mee aan de slag.

B&T heeft al enkele jaren een traineetraject. Onlangs zijn vijf nieuwe academisch opgeleide trainees begonnen aan dit traject van tien maanden, waarin ze uitgebreid kennismaken met uiteenlopende aspecten van het adviesvak. Onderdeel van het traineeship is het gezamenlijk uitvoeren van een opdracht voor een klant. De trainees benaderen de casus met frisse blik en vanuit verschillende achtergronden en expertises.

Jouw vraag

De trainees zijn op zoek naar een uitdagende adviesopdracht. Het is van belang dat zij zich gaan ontwikkelen als adviseurs en een heel adviestraject doorlopen. Iedere trainee brengt daarbij zijn of haar eigen deskundigheid in. Samen kunnen ze terugvallen op de specialismen van ervaren collega’s.

Opdrachtvoorstel

De opdracht wordt uitgevoerd binnen een tijdsbestek van drie maanden en levert een concreet schriftelijk advies op, dat als basis fungeert voor een mogelijke implementatie. Heb jij een geschikte opdracht? Dien dan vóór 17 februari aanstaande een voorstel in bij Anouk Hendriks via anouk.hendriks@vbent.org. Wij streven ernaar eind februari de keuze bekend te maken en je daarover te informeren.

Meer informatie

In dit document stellen de trainees zich kort aan u voor en vind je alle verdere (praktische) informatie. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Anouk Hendriks.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.