Directeur Onderwijs & Kwaliteit

Ondernemende stichting met scholen voor po en (v)so zoekt een directeur Onderwijs en Kwaliteit die strategische processen kan vaststellen en ontwikkeling en innovatie kan aanjagen.

Voorzitter college van bestuur

Ben jij de strategische, bevlogen en samenwerkingsgerichte nieuwe voorzitter CvB van deze stichting met 14 basisscholen, sbo en vso in de regio Veldhoven?

Directeur-bestuurder

Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek zoekt een doortastende en energieke directeur-bestuurder met natuurlijk gezag en een heldere visie op passend onderwijs.

Lid raad van toezicht

SPON zoekt een lid RvT. Heb jij een hr-achtergrond of ben jij betrokken geweest als manager bij grote verandertrajecten? Dan komen we graag met jou in contact.

HR specialist

Groeiende organisatie die passend onderwijs in verschillende sectoren verzorgt, zoekt een ondernemende HR-specialist met ruime ervaring met HR-processen binnen het onderwijs.

Bestuurssecretaris

Organisatie in ontwikkeling zoekt een proactieve, procesgerichte bestuurssecretaris met ruime kennis van en ervaring binnen het (speciaal) onderwijs.

Lid en aspirant lid raad van toezicht

De RvT van Ronduit zoekt een lid met kennis van huisvesting/duurzaamheid en een relevant netwerk, en een aspirant-lid dat in 2022 als lid gaat functioneren.

Onafhankelijk voorzitter

SWV V(S)O 'De Verbinding' met acht aangesloten besturen (ruim 21.000 leerlingen) zoekt een onafhankelijk voorzitter bestuur, die tevens het klankbord is van de directeur-bestuurder.

Bovenschools directeur

Heliomare Onderwijs zoekt een bovenschools directeur die zich kan vinden in het motto: 'Niemand aan de zijlijn'.

Directeur-bestuurder

Landelijke organisatie voor cluster 2-onderwijs zoekt politiek en bestuurlijk-sensitieve leidinggevende.
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief