Hoofd HR

Functieomschrijving Na de zomervakantie vind je hier meer informatie. Organisatie Hub Noord-Brabant heeft 5 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en een Dienstencentrum. Wij bieden onderwijs op maat voor kinderen en…

Management assistent

Functieomschrijving Na de zomervakantie vind je hier meer informatie. Organisatie Hub Noord-Brabant heeft 5 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en een Dienstencentrum. Wij bieden onderwijs op maat voor kinderen en…

Directeur Stedelijk VSO

Functieomschrijving Na de zomervakantie vind je hier meer informatie. Organisatie Hub Noord-BrabantHub Noord-Brabant is een organisatie voor (voortgezet) speciaal onderwijs, die bestaat uit 5 scholen.

Directeur bedrijfsvoering

Wil jij samen met de directeur Onderwijs en Kwaliteit en de bestuurder de directie vormen van een stichting die garant staat voor ster(k) onderwijs op haar scholen voor po en (v)so? Solliciteer dan!

Directeur Orthopedagogisch didactisch centrum

SWV van 17 schoolbesturen met ruim 61 scholen voor v(s)o zoekt voor het OPDC een verbindende directeur die medewerkers kan prikkelen, motiveren en stimuleren, en die de onderwijs-/en ondersteuningskwaliteit bewaakt.

Directeur Onderwijs & Kwaliteit

Ondernemende stichting met scholen voor po en (v)so zoekt een directeur Onderwijs en Kwaliteit die strategische processen kan vaststellen en ontwikkeling en innovatie kan aanjagen.

Voorzitter college van bestuur

Ben jij de strategische, bevlogen en samenwerkingsgerichte nieuwe voorzitter CvB van deze stichting met 14 basisscholen, sbo en vso in de regio Veldhoven?

Directeur-bestuurder

Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek zoekt een doortastende en energieke directeur-bestuurder met natuurlijk gezag en een heldere visie op passend onderwijs.

Lid raad van toezicht

SPON zoekt een lid RvT. Heb jij een hr-achtergrond of ben jij betrokken geweest als manager bij grote verandertrajecten? Dan komen we graag met jou in contact.

HR specialist

Groeiende organisatie die passend onderwijs in verschillende sectoren verzorgt, zoekt een ondernemende HR-specialist met ruime ervaring met HR-processen binnen het onderwijs.
1 2
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief