Directeur-bestuurder

Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek zoekt een doortastende en energieke directeur-bestuurder met natuurlijk gezag en een heldere visie op passend onderwijs.

Lid raad van toezicht SPON

Functieomschrijving Binnenkort kunt u hier meer informatie vinden. Organisatie SPON is een onderwijsorganisatie bestaande uit acht scholen, gevestigd in de regio Drechtsteden en Gorinchem. Circa 300 medewerkers verzorgen het onderwijs…

HR specialist

Groeiende organisatie die passend onderwijs in verschillende sectoren verzorgt, zoekt een ondernemende HR-specialist met ruime ervaring met HR-processen binnen het onderwijs.

Bestuurssecretaris

Organisatie in ontwikkeling zoekt een proactieve, procesgerichte bestuurssecretaris met ruime kennis van en ervaring binnen het (speciaal) onderwijs.

Lid en aspirant lid raad van toezicht

De RvT van Ronduit zoekt een lid met kennis van huisvesting/duurzaamheid en een relevant netwerk, en een aspirant-lid dat in 2022 als lid gaat functioneren.

Onafhankelijk voorzitter

SWV V(S)O 'De Verbinding' met acht aangesloten besturen (ruim 21.000 leerlingen) zoekt een onafhankelijk voorzitter bestuur, die tevens het klankbord is van de directeur-bestuurder.

Directeur Onderwijs & Kwaliteit

Ondernemende stichting met 18 po-locaties en 9 Spinakervestigingen ((v)so) in Alkmaar, de Kop van Noord-Holland en West-Friesland, zoekt een deskundige directeur Onderwijs en Kwaliteit.

Bovenschools directeur

Heliomare Onderwijs zoekt een bovenschools directeur die zich kan vinden in het motto: 'Niemand aan de zijlijn'.

Directeur-bestuurder

Landelijke organisatie voor cluster 2-onderwijs zoekt politiek en bestuurlijk-sensitieve leidinggevende.
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief